Hírek

2017.01.04

TE KINEK ADOD?

Adódat-idődet? Forintodat-figyelmedet? Szaktudásodat-szívedet? Személyes ajánlásodat-arcodat? Mikor mit.. Mikor kinek..

 

IDEI VADONATÚJ PROGRAMELŐZETES

PLETYKÁLKODJ POZITÍVAN!

>> Add a mosolyod is mellé! Kinek adod? <<<

Pozitív pletyka az vajon mi? Vajon kinek mi jut eszébe?

Hiszünk a személyes kapcsolatokban. Hiszünk a kézfogások és a szembenézések varázsában. Hiszünk a személyes ajánlásokban. Hiszünk a mosolyban. És rendületlenül hiszünk a hitelesség erejében. Ezért idén még többet teszünk mindezekért.

TE KINEK ADOD? országos egészéves mozgalmat indítunk!


Bőven vannak tapasztalataink, mivel az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan rendezvényt, konferenciát, workshopot, szemináriumot szerveztünk, újságot szerkesztettünk, amiken "tudást adtunk át" arról, hogy hogyan lehet hatékonyan tenni a közjóért. Elmondtuk és elmondattuk kik és miként tehetik hozzá a közügyek megoldásához a magukét. Mikor kell egyéni és mikor társasági szerepeinkben kezet fogni egymással? Az utóbbi 5 évben olyan hagyományos fórumokat is teremtettünk, ahol a megmutatkozás és a kapcsolatépítés személyes formában - offline módon - a kiállításokon zajlik. Fejlesztettük és helyzetbe hoztuk a civil szervezetek közül azokat (több százat) amelyek elég érettek voltak ahhoz, hogy akartak és tudtak is kérdéseket feltenni, és érdekelte őket a válasz is.

Most mindezeket folytatjuk, úgy hogy a 21. századi modernkorunk adta lehetőségekkel felhangosítjuk.

Mozgalmat indítunk, amiben jótékonyságra ösztönző személyes kapcsolatok építésére buzdítunk! Olyanokra, amikben már kipróbált, bevált, hiteles civil szervezetet, annak kulisszatitkait osztjuk meg másokkal, sztorizás formájában, mintha pletykálnánk.. Azzal a nemkis különbséggel, hogy jó célból.

Arra hívunk MINDENKIT, aki jótékonyságra nyitott, hogy minden szerepében - személyes, szakmai, egyéni, publikus - szólítson meg általa ismert személyeket és kérdezze meg KINEK ADJA adóját, idejét, figyelmét, forintját, szaktudását, segítő kezét, kapacitását, elismerését, pénzét, arcát és ajánlását.


TE KINEK ADOD? Adódat-idődet? Figyelmedet-forintodat? Szaktudásodat vagy szívedet? Kezedet-kapacitásodat? Kinek adod személyes ajánlásod-arcod?

A mozgalom sikeres elindításáért az MMSZ Társadalmi marketing tagozat a Civilkomppal, marketing és pr-kommunikációs szakmabeli partnerekkel és civil együttműködőkkel karöltve egész éves programsorozatot indít, pályázatokon vesz részt, (média)támogatókkal és szponzorokkal folytat tárgyalásokat.

A mozgalom lényege

A TE KINEK ADOD? népszerűsítő felületein többféle formában bemutatjuk a hiteles és hatékony szervezeteket, azokat, amelyeket "valaki" már ismer és most -a segítségünkkel- megismertet másokkal is országszerte. A cél az, hogy szólítsuk meg egymást ez ügyben: TE KINEK ADOD? adód, időd, szaktudásod, figyelmed, segítő két kezed, pénzed, más adományod, személyes ajánlásod...

A személyes ajánlásunk, élő szavunk, arcunk varázsával tesszük vonzóvá mások - valódi és virtuális ismerősök, családtagok, iskolatársak, barátok, munkatársak, közeli és távoli rokonok - számára is az általunk kiválasztott, ismert, kedvelt, támogatott szervezetet.

Mozgalommá tesszük a személyes ajánlásokat és vele pozitív pletykálkodást indítunk :) Olyanokat, amivel a goodwillje és az öröme mindkét félnek növekszik. Ehhez terveink közt szerepel a modern közösségi (2.0) média alkalmazásait igénybe venni. Cikksorozatokat, flashmobokat, jótékonysági esteket, koncereteket, kiállításokat, versenyeket és vírusvideókat  indítunk saját TE KINEK ADOD? felületeken és a mozgalom felhangosítására megnyert médiumokban, valamint az egyéni közösségi profilokon e célra letölthető alkalmazásokat készíttetünk.

A mozgalomban kiemelten számítunk az ismert és elismert közéleti szereplőkre, akik napjainkban az online és offline médiafelületek véleményvezérei.

A TE KINEK ADOD? mozgalommal az a főcélunk, hogy "ne csak 1%-os vagy más világmegváltó kampányidőszakban" és "ne csak az, akinek több milliója van hirdetésre" kerüljön előtérbe. Egész évben jusson figyelem azokra a tevékeny és jól működő szervezetekre, amelyek azért tesznek, hogy nekünk, mindannyiunknak sokkal jobb legyen, de a feltőkésítésük még várat magára. Talán pont ebben a mozgalomban találják meg egymást társadalmi célú befektető partnerekkel. Ez (is) a célunk ezzel a sokszinten zajló megmozdulással. Katalizálni szeretnénk az egymásra találás folyamatait.

Célunk továbbá a TE KINEK ADOD? mozgalommal, hogy a hitelesség kapjon nagyobb hangsúlyt, vele terjedjen a jóhír és az őszinte elismerés. Ehhez olyan "eszközökhöz" nyúlnunk, ami a személyes kommunikáció varázsával érhető el. Beszélünk és beszéltetünk a jó(k)ról és a jótékonyság katalizátorairól. ÉS cél még az is, hogy a pr-kommunikáció alapvető szabályai szerint "más mondja róluk jót", ne csak magukat dícsérgessék pl. az 1%-os kampányokban.. Sokkal jobb, hihetőbb, ha mások is jót mondanak, elismernek egy jótevőt.

2017-ben személyes ajánlásokat gyűjtünk csokorba és csinálunk kedvet sokféle formában ahhoz, hogy az idényjellegű kampányok - mint pl. a decemberi nagy országos adakozási láz - mellett állandó mozgalommá, állandó multimédia felületté nője ki magát a TE KINEK ADOD?

Ilyen és ehhez hasonló szlogenek kerülnek majd újságcikkek szalagcímeire

  • Válassz egy közügyet és tedd sikeressé a hozzá kiválasztott civil szervezetet!
  • Válassz egy szívügy civil szervezetet és tedd ismertté.
  • Válassz magadnak egy civilcsillagot, mondd el nekünk a sztoriját és tedd még hangosabbá sikerét 2017-ben.
  • Mi adjuk hozzá a ceruzát-tollat, képet-hangot és a TE KINEK ADOD? felületeit.

TE KINEK ADOD? Adódat-idődet? Figyelmedet-forintodat? Szaktudásodat vagy szívedet? Kezedet-kapacitásodat? Kinek adod személyes ajánlásod-arcod? mozgalmat most indítjuk.

Az országos mozgalom tartalmának, kommunikációjának tervezése és az egyeztetések, pályázatok összeállítása megkezdődött. A Civilkomp és a MMSZ Társadalmi marketing tagozat szakmai együttműködőkkel közös konzorciumban pályázatokat  készít, lehetséges szponzorokkal tárgyalásokat folytat ezekben az év eleji sokat ígérő napokban.

HAMAROSAN közzétesszük a mozgalom első lépéseit és aztán folyamatosan egyre többet mutatunk belőle. A TE KINEK ADOD? mozgalomnak lesz saját multimédiás felülete is, addig is a facebookon és más közösségi felületeken TEKINEKADOD.INFO oldalon előkommunikáció folyik majd.

Végül egy kis előzetes abból, hogy mi várható - lesz egy év eleji nyitókonferencia sajtótájékoztatóval, utána szakmai felkészítő workshopok civil szervezeteknek, jótékonyságsziget kiállításokon, tavaszi roadshow-k és flashmobok, élő és virtuális felületek tömkelege... Felettébb izgalmas és nagyon jótékony lesz. Úgy tervezzük.

Sziporkázóan fényes, színes és hittel teli legyen mind a 365 napunk! Olyan legyen, mint a Ghymes Új esztendője! Ezekkel a csodás sorokkal és mesés képekkel kívánunk boldog új évet!

képlinken a teljes dal meghallgatható 
 

Keresés

Hírlevél

Név:

E-mail:

Jótékonyság || újság a jóról, a civilekről

www.facebook.com/jotekony.info

2016/2. GNH-közjó különszám

2016/1. téli szám


2015. nyári szám


2014/2. téli szám

2014/1. nyári szám

2013. decemberi szám

2013. októberi szám

2013. szeptemberi szám

2012. szeptemberi (1. szám)

az első Jótékonyságsziget (BNV-n) kiadványaként született meg, benne 4 oldalas civilkommunikációról szóló szakmai melléklettel


SZERVEZŐ


FŐTÁMOGATÓ


TÁMOGATÓK
SZAKMAI PARTNEREK

MÉDIATÁMOGATÓK
CivilKomP copyright HR&PR Humán Programiroda