Hírek

2017.10.08

KUTATÁSI FELHÍVÁS

civilek online kommunikációjáról

KUTATÁSI FELHÍVÁS

- hogy jobbá váljon a civilek online kommunikációja -

https://goo.gl/forms/tSwYLyEszsg3QYhB3

Kedves társadalmi marketinges Kolléga!

Tisztelt Civil szervezeti Képviselő!

A Magyar Marketing Szövetség Társadalmi marketing tagozata kutatási felhívás közzétételével, a minél nagyobb számú kitöltésre ösztönzéssel támogatja Szekeres Beáta Metropolitan egyetem Digitális Marketing MBA szakdolgozatának színvonalas elkészítését.

Szekeres Beáta célja a civil szervezetek online megjelenési formáinak feltérképezése: van-e weboldala, megjelenik-e a Facebook-on vagy más közösségi eszközökön? Használja-e az internetet arra, hogy elérje a társadalom, vagy közösség szélesebb körét, kommunikáljon vagy hirdessen?  (a link alul található)

Szekeres Beáta alaphipotézise, hogy a civil szféra kevésbé ismeri/használja ki az internet által ingyen, vagy a többi kommunikációs eszköznél kedvezőbb költséggel nyújtott lehetőségeket. 

Az eredmények összefoglalását az érdeklődők számára - amennyiben a kérdőív végén megadják elérhetőségüket - a szakdolgozat elbírálása után megküldi.

Kérem, segítsen válaszával, amennyiben alapítványánál, vagy egyesületénél Ön kezeli a kommunikáció, marketing vagy online megjelenési tevékenységet, illetve kérem, továbbítsa a linket a témában felelős munkatársának vagy a megbízott szakértőnek.

A kitöltés 5-10 percet vesz igénybe, 14 kérdés - a kérdések mellett csillag jelöli a kötelezően kitöltendőket. A kérdőív anonim.

A kutatás elkészítése hasznot hozhat sok civil szervezet napi tevékenységében, kommunikációjának hatékonnyá tételében. Ezért tervezzük, hogy workshop keretében a MMSZ Társadalmi marketing tagozat szervezésében a szakdolgozat védését követően lehetőséget biztosítunk a kutatási eredmények megismerésére, a tapasztalatok megvitatására azért, hogy a civilek online térben való megjelenései hatékonyabbá váljanak.

Link a kutatáshoz:

https://goo.gl/forms/tSwYLyEszsg3QYhB3

A szakdolgozatot készítő Szekeres Beáta nevében is köszönöm a segítséget, szakmai célú közreműködését

Üdvözlettel,

Vajda Márta 

MMSZ társadalmi marketing tagozat vezetője

 


Keresés

Hírlevél

Név:

E-mail:

Jótékonyság || újság a jóról, a civilekről

www.facebook.com/jotekony.info

2016/2. GNH-közjó különszám

2016/1. téli szám


2015. nyári szám


2014/2. téli szám

2014/1. nyári szám

2013. decemberi szám

2013. októberi szám

2013. szeptemberi szám

2012. szeptemberi (1. szám)

az első Jótékonyságsziget (BNV-n) kiadványaként született meg, benne 4 oldalas civilkommunikációról szóló szakmai melléklettel


SZERVEZŐ


FŐTÁMOGATÓ


TÁMOGATÓK
SZAKMAI PARTNEREK

MÉDIATÁMOGATÓK
CivilKomP copyright HR&PR Humán Programiroda