PROFIT? VAGY NONPROFIT?

Részvételi feltételek, díjak MMSZ Közéleti és Nonprofitmarketing Tagozat belépési nyilatkozat

Magyar Marketing Szövetség és a Civilkomp szervezésében

MMSZ Közéleti és Nonprofitmarketing Tagozati belépési nyilatkozat

PROGRAM (pdf)

A forrásteremtés és a bizalomépítés hatásos lépései
Sikeres 1%-os kampányok    online, offline eszközei  (költség)hatékonyságra fókuszálva

Részvételi díjak

1.  Térítésmentes** az MMSZ Közéleti és nonprofit marketing tagozat tagjainak(akik a rendezvényig befizetik a 2014. évi *** tagdíjat / vagy szándéknyilatkozattal vállalják a később megkapott működési támogatásból való teljesítést) MMSZ Közéleti és Nonprofitmarketing Tagozati belépési nyilatkozat (a formanyomtatvány kiöltése, visszaküldése szándéknyilatkozatot jelent, így a workshopon való részvétel díjmentesen lehetséges a később befizetett tagdíj fejében)

2.    6.000,- Ft + ÁFA nem tagoknak

A részvételi díj tartalmazza a fortélymegosztó, extra tudást adó, gyakorlati jellegű előadásokat, a termet, és a színvonalas kiszolgálást érkezéskor és a szünetben (kávé, frissítők, szendvicsek)


* A NAV szakértő eladását (ppt) e-mailen küldjük meg a résztvevőknek (tervezett)

** A 2013. évi tagdíjat befizetők számára, a tavaly nyújtott több szolgáltatás mellett - egyeztetett időpontban - egyszeri, egyéni tanácsadásra adunk lehetőséget az 1%-os kampányterv elkészítéséhez, továbbá az áprilisi több ezer példányos Jótékonyság újság "1%-os mellékletében" 1/8-nyi felületet biztosítunk grátisz. Időpont egyeztetésre személyesen a szemináriumokon lesz lehetőség, illetve a info@civilkomp.hu e-mailen várjuk a jelentkezéseket.
*** A 2014-es MMSZ Közéleti és Nonprofit marketing tagozati díj befizetésével - többek között - ezzel a szemináriummal, egyéni kampánytanácsadással és számos egyéb szakmaisággal szolgáljuk ki partnereinket az év során. (média-megjelenés, partnerközvetítés, rendezvényeken való részvételi lehetőség, marketing tanácsadás az MMSZ fogadóóráin stb.)


Keresés

Hírlevél

Név:

E-mail:

Jótékonyság || újság a jóról, a civilekről

www.facebook.com/jotekony.info

2016/2. GNH-közjó különszám

2016/1. téli szám


2015. nyári szám


2014/2. téli szám

2014/1. nyári szám

2013. decemberi szám

2013. októberi szám

2013. szeptemberi szám

2012. szeptemberi (1. szám)

az első Jótékonyságsziget (BNV-n) kiadványaként született meg, benne 4 oldalas civilkommunikációról szóló szakmai melléklettel


SZERVEZŐ


FŐTÁMOGATÓ


TÁMOGATÓK
SZAKMAI PARTNEREK

MÉDIATÁMOGATÓK
CivilKomP copyright HR&PR Humán Programiroda